Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Νέος πρωτοποριακός λογαριασμός Eurobank e – Όψεως για δωρεάν τραπεζικές συναλλαγές επιχειρήσεων

Η Τράπεζα Eurobank EFG, αναγνωρίζοντας τις ανάγκες των επιχειρήσεων για μείωση του λειτουργικού κόστους και για συνεχή αύξηση της αποτελεσματικότητάς τους, σχεδίασε και προσφέρει ένα νέο πρωτοποριακό λογαριασμό τον «Eurobank e – Όψεως» ο οποίος απευθύνεται ειδικά προς τις επιχειρήσεις.
Ο «Eurobank e- Όψεως» προσφέρει εντελώς δωρεάν σε όσες επιχειρήσεις διατηρούν τον λογαριασμό αυτό, μια πρωτοποριακή δέσμη ηλεκτρονικών υπηρεσιών. Η χρήση του νέου λογαριασμού, παρέχει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα δωρεάν διεκπεραίωσης ενός πλήθους συναλλαγών, μέσω του internet και της υπηρεσίας e – Banking, ενώ ταυτόχρονα η επιχείρηση απολαμβάνει προνομιακές χρεώσεις για άλλες συναλλαγές.

Ειδικότερα οι υπηρεσίες που παρέχονται στις επιχειρήσεις είναι:
  • Δωρεάν εισερχόμενα εμβάσματα σε Ευρώ, από λογαριασμούς που τηρούνται σε οποιαδήποτε Τράπεζα εντός Ελλάδος, μέσω του internet (Για αυτοματοποιημένες εντολές μεταφοράς χρημάτων σε Ευρώ (STP – Straight Through Processing) στις οποίες ο πιστούμενος λογαριασμός αναφέρεται με μορφή IBAN και εφόσον επιλεγεί η ένδειξη εξόδων SHA).
  • Δωρεάν εξερχόμενα εμβάσματα σε Ευρώ, σε λογαριασμούς που τηρούνται σε οποιαδήποτε τράπεζα εντός Ελλάδος, για ποσά έως 100.000 ευρώ ανά έμβασμα μέσω του internet (Για αυτοματοποιημένες εντολές μεταφοράς χρημάτων σε Ευρώ (STP – Straight Through Processing) στις οποίες ο πιστούμενος λογαριασμός αναφέρεται με μορφή IBAN και εφόσον επιλεγεί η ένδειξη εξόδων SHA).
  • Δωρεάν Πληρωμή λογαριασμών ΔΕΚΟ, τηλεφωνίας, προϊόντων της Τράπεζας ή θυγατρικών της (π.χ. πληρωμή δόσης leasing, πληρωμή εταιρικών καρτών κ.α.) μέσω του internet.
  • Δωρεάν παραγγελία μπλοκ επιταγών, μέσω του internet.
  • Δωρεάν εκτέλεση Μισθοδοσίας με αποστολή αρχείου μέσω του internet.
  • Δωρεάν Πληρωμές ΙΚΑ και ΦΠΑ μέσω του internet.
  • Δωρεάν Μεταφορές σε λογαριασμούς σας και τρίτων που τηρούνται στην Τράπεζα Eurobank, μέσω του internet.
  • Εισαγωγές & εξαγωγές, με προνομιακή τιμολόγηση, για όλες τις συναλλαγές που υλοποιούνται μέσω του internet και της καινοτόμου εφαρμογής ΜΕΛΛΟΝ LINE Πληρωμών – Εισπράξεων.
  • Δυνατότητα Διεθνούς Ηλεκτρονικής Διαχείρισης της Ρευστότητας της επιχείρησης, με παρακολούθηση των υπολοίπων και των κινήσεων του συνόλου των λογαριασμών της επιχείρησης σε όλες τις Τράπεζες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μέσω του internet.
Ο νέος λογαριασμός Eurobank e- Οψεως έρχεται να συμπληρώσει τη γκάμα των πρωτοποριακών προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχει η Eurobank με στόχο την πληρέστερη και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των εταιρικών πελατών της. Σημειώνεται οτι  η Τράπεζα έχει εισάγει ήδη το πρόγραμμα των «Δωρεάν Συναλλαγών» στον βασικό λογαριασμό του ιδιώτη και του επαγγελματία, μέσω του οποίου πραγματοποιεί χωρίς κόστος τις καθημερινές τραπεζικές του συναλλαγές.

Με ένα ευρύτατο, το δεύτερο σε μέγεθος πανελλαδικής εμβέλειας δίκτυο καταστημάτων / σημείων πώλησης και ATM’s, με την ευελιξία που παρέχει η δυνατότητα τραπεζικών συναλλαγών τα απογεύματα και το Σάββατο μέσα από 10 επιλεγμένα καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και σε συνδυασμό με τις σύγχρονες υπηρεσίες Europhone και e- banking, η Eurobank αξιοποιεί την ηγετική της θέση για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, όπου κι αν βρίσκονται, κάθε ώρα όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.