Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Ενημερωτική Εκδήλωση στην Μύκονο

Το νέο επιχειρηματικό περιβάλλον που διαμορφώνει η οικονομική συγκυρία και τις δυνατότητες των επιχειρηματιών, ιδιαίτερα στον τομέα του τουρισμού, να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες χρήσης τραπεζικών προϊόντων και υπηρεσιών για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της δύσκολης περιόδου παρουσίασαν στελέχη της Eurobank EFG σε εκπροσώπους της επιχειρηματικής κοινότητας της Μυκόνου.
Η παρουσίαση είχε θέμα ‘’Η Eurobank απαντά στις σύγχρονες επιχειρηματικές προκλήσεις”  και οργανώθηκε με επιτυχία από την Τράπεζα Eurobank EFG στο ξενοδοχείο Mykonian Ambassador Hotel & Thalasso Center, με αφορμή τη δραστηριοποίηση της Τράπεζας στο νησί της Μυκόνου σε δύο νέους χώρους.
Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε από τα στελέχη της Eurobank κ. Ισίδωρο Πάσσα, Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή και Διευθυντή Τομέα Καταστημάτων, και κ. Σπύρο Ρεντετάκο, Διευθυντή Περιφέρειας Καταστημάτων Νήσων Αιγαίου. Τους καλεσμένους υποδέχτηκε ο κ. Κώστας Μαγκανιώτης, Διευθυντής των καταστημάτων Eurobank Μυκόνου.
Στις ομιλίες τους, τα δύο στελέχη της Eurobank συνόψισαν τα δεδομένα της νέας οικονομικής πραγματικότητας και αναφέρθηκαν στις προοπτικές, τις προκλήσεις, τις ευκαιρίες και τους κινδύνους για την Ελληνική Οικονομία. Με δεδομένο ότι η Μύκονος είναι ένα από τα σημαντικότερα κέντρα του ελληνικού τουρισμού, αναλύθηκε πώς η οικονομική κατάσταση επηρεάζει την επιχειρηματική δραστηριότητα αλλά και ποιες ευκαιρίες και μελλοντικές προοπτικές παρουσιάζονται για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με έμφαση στην αναγκαιότητα προσαρμογής των επιχειρηματιών στο περιβάλλον των έντονων αλλαγών.
Ιδιαίτερο βάρος δόθηκε στα προγράμματα στήριξης που έχει εφαρμόσει η Eurobank τόσο προς τους επαγγελματίες – επιχειρηματίες που δοκιμάζονται περισσότερο από την κρίση, όσο και προς τους ιδιώτες, με βάση τη στρατηγική δέσμευση της Eurobank να βρίσκεται πάντοτε ‘υπεύθυνα δίπλα στους πελάτες της’.