Ζαχαροπλαστικές δημιουργίες: τσουρέκι και κουλουράκια
Το πασχαλινό τσουρέκι είναι από τα αγαπημένα παραδοσιακά γλυκά όλων. Τώρα που έχουμε χρόνο, μπορούμε να τον αφιερώσουμε και να φτιάξουμε το αγαπημένο μας τσουρέκι με ό,τι γέμιση και επικάλυψη θέλουμε. Δοκιμάστε να συνδυάσετε γεύσεις φρούτων και πειραματιστείτε με σοκολάτα και κάστανο.
Για τα κουλουράκια, η συνταγή είναι παραδοσιακή αλλά συνέχεια ακούμε παραλλαγές. Ήρθε λοιπόν η ώρα να την πάμε ένα βήμα παραπέρα. Επικάλυψη κουβερτούρας, κομματάκια σοκολάτας, ζύμη με μόκα, οι επιλογές είναι αμέτρητες, αρκεί να βάλουμε τη δημιουργικότητά μας να δουλέψει.
Το Πάσχα φέτος θα είναι το πιο πρωτότυπο που είχαμε μέχρι τώρα, ας του δώσουμε λοιπόν τον κατάλληλο χαρακτήρα. Το σημαντικό είναι να ξεκουραστούμε και να απομακρύνουμε τις σκέψεις μας από τις δυσκολίες της περιόδου που διανύουμε. Να μείνουμε με τους αγαπημένους μας και να περάσουμε ωφέλιμα τον χρόνο των διακοπών μας. Καλή Λαμπρή και καλές γιορτές!