Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Οι πρόσφατες πυρκαγιές στην Αττική επέφεραν νέο σοβαρό πλήγμα, όχι μόνο στο περιβάλλον αλλά και την τοπική κοινωνία. Στην Eurobank δίνουμε προτεραιότητα στον άνθρωπο και γι’ αυτό προχωράμε σε στοχευμένες ενέργειες για την ανακούφιση και τη στήριξη των πληγέντων.

Ανακαλύψτε τις λύσεις και διευκολύνσεις που σας προσφέρει η Eurobank με ένα τηλεφώνημα στην ειδική γραμμή εξυπηρέτησης για πυρόπληκτους: 2109555808, Δευτέρα-Παρασκευή, 09:00-17:00. Εναλλακτικά, ελάτε σε ένα κατάστημά μας.

Η Eurobank και το προσωπικό της, εκφράζοντας έμπρακτα την συμπαράστασή τους προς τους πυρόπληκτους πελάτες της, φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις της Αττικής, που υφίστανται τις καταστροφικές συνέπειες από τις πρόσφατες πυρκαγιές, προχωρά άμεσα σε στοχευμένες ενέργειες στήριξης και ανακούφισης των πληγέντων.

Από την πρώτη στιγμή, με αίσθημα ευθύνης, το εξειδικευμένο προσωπικό της Τράπεζας βρίσκεται στο πλευρό τους και προσεγγίζει τον κάθε πελάτη ξεχωριστά, με λύσεις και διευκολύνσεις που στοχεύουν στις συγκεκριμένες, κατά περίπτωση, ανάγκες του κάθε φυσικού προσώπου και της κάθε επιχείρησης.

Σε αυτό το πλαίσιο, και σε συνεννόηση και επικοινωνία με τους πελάτες της, η Eurobank θέτει στη διάθεση των φυσικών προσώπων και των επιχειρήσεων που επηρεάστηκαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές στην Αττική μια ευρεία γκάμα επιλογών με πρωτοβουλίες όπως: Δυνατότητα αναστολής καταβολής των δόσεων υφιστάμενων δανείων για ενήμερους πελάτες της Τράπεζας κατόπιν σχετικής αίτησης, εξασφάλιση ρευστότητας σε επιχειρηματικούς πελάτες, παροχή ευελιξίας με δυνατότητα μετατροπής στεγαστικών δανείων κυμαινόμενου επιτοκίου σε σταθερό, αλλά και παροχή ρυθμίσεων διευθέτησης οφειλών για τις περιπτώσεις των πληγέντων πελατών που βρίσκονται αντιμέτωποι με βαθύτερες συνέπειες από τις πυρκαγιές.

Οι πληγέντες έχουν ήδη στη διάθεσή τους την ειδική τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης 210 9555 808, μέσω της οποίας καθημερινά στις εργάσιμες ημέρες, από τις 09:00 έως τις 17:00, μπορούν να απευθύνονται στα εξειδικευμένα στελέχη της Τράπεζας και να ενημερώνονται για τις διαθέσιμες επιλογές. Οι πελάτες έχουν επίσης τη δυνατότητα να απευθύνονται στα καταστήματα της Τράπεζας, προκειμένου να συζητήσουν τις ανάγκες τους με τους συμβούλους της Eurobank.

Η Τράπεζα, παραμένοντας  πιστή στη δέσμευση για εξασφάλιση συνθηκών ευημερίας για όλους, δίνει το παρών και σε αυτή τη δοκιμασία. Υπενθυμίζεται ότι η Eurobank στηρίζει διαχρονικά το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ έχει αναλάβει ενεργό δράση για την ανακούφιση των πληγέντων και την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος μετά από μεγάλες φυσικές καταστροφές στη χώρα.