Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Εκδήλωση της Διεύθυνσης Personal Banking της Eurobank EFG στο Ηράκλειο

Στο πλαίσιο της πελατοκεντρικής φιλοσοφίας που έχει υιοθετήσει η Τράπεζα Eurobank EFG και με στόχο τη συνεχή ικανοποίηση των τραπεζικών αναγκών των πελατών της, η υπηρεσία Personal Banking της Τράπεζας οργάνωσε πρόσφατα με μεγάλη επιτυχία ειδική εκδήλωση στο Ηράκλειο.

Σε δείπνο που παρατέθηκε σε 200 περίπου πελάτες της Eurobank, ο Βοηθός Γενικός Διευθυντής κ. Ιάκωβος Γιαννακλής, ο Διευθυντής Περιφέρειας Δικτύου Καταστημάτων κ. Νικόλαος Φραγκιαδάκης και ο Επικεφαλής Επιχειρηματικής Μονάδας Personal Banking κ. Γιώργος Βαρελτζίδης, παρουσίασαν τις δυνατότητες που προσφέρει η Eurobank μέσα σε ένα ευρύτατο πλέγμα προϊόντων αλλά και εξατομικευμένων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους πελάτες της, προκειμένου να τους διευκολύνει κατά την τρέχουσα δύσκολη οικονομική συγκυρία να επιλέξουν τις πλέον ενδεδειγμένες λύσεις, καλύπτοντας με τον πληρέστερο τρόπο τις ανάγκες τους.  Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης, οι Διευθυντές καθώς και τα Στελέχη των καταστημάτων Ηρακλείου οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους καλεσμένους αλλά και να
ανταλλάξουν απόψεις ενισχύοντας περαιτέρω τις σχέσεις συνεργασίας.

Η υπηρεσία Personal Banking δημιουργήθηκε για τους πελάτες της Τράπεζας που αναζητούν υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση για τη διαχείριση της περιουσίας τους. Με στόχο την προνομιακή εξυπηρέτηση του πελάτη, το Personal Banking προσφέρει μία σειρά από ολοκληρωμένες υπηρεσίες όπως αποκλειστική εξυπηρέτηση από τα εξειδικευμένα στελέχη, προνομιακή τιμολόγηση σε τραπεζικά προϊόντα και προτεραιότητα σε όλα τα δίκτυα.