Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Εκδήλωση του Personal Banking της Eurobank στη Ρόδο

Η άμεση επαφή με τους πελάτες είναι για τη Eurobank κεντρικό στοιχείο της τραπεζικής της φιλοσοφίας. Στο πλαίσιο αυτό, η υπηρεσία Personal Banking της Eurobank EFG οργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου εκδήλωση στο ξενοδοχείο La Marquise της Ρόδου για πελάτες της περιφέρειας.
Στελέχη των καταστημάτων της Ρόδου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με πελάτες της υπηρεσίας Personal Banking στη διάρκεια του δείπνου, ενδυναμώνοντας παράλληλα το προσωπικό στοιχείο μιας σταθερής σχέσης συνεργασίας για τη συνεχή κάλυψη των τραπεζικών τους αναγκών.
Η υπηρεσία Personal Banking δημιουργήθηκε για τους πελάτες της Τράπεζας που αναζητούν υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση. Με στόχο την προνομιακή εξυπηρέτηση του πελάτη, το Personal Banking προσφέρει μία σειρά από ολοκληρωμένες υπηρεσίες, όπως αποκλειστική εξυπηρέτηση από τα εξειδικευμένα Στελέχη Personal Banking των καταστημάτων μας, προνομιακή τιμολόγηση σε τραπεζικά προϊόντα, άμεση αναγνώριση και προτεραιότητα σε όλα τα δίκτυα.
Από πλευράς Eurobank EFG παρευρέθηκαν ο Διευθυντής Περιφέρειας Δικτύου Καταστημάτων κ. Σπύρος Ρεντετάκος, ο Επικεφαλής Επιχειρηματικής Μονάδας Personal Banking κ. Γιώργος Βαρελτζίδης, o Διευθυντής Καταθέσεων κ. Ιωάννης Ρούσσος και οι Διευθυντές καθώς και τα Στελέχη των καταστημάτων Ρόδου.