Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Εκδήλωση Personal Banking στη Βοιωτία

Η προσωπική τραπεζική σχέση αποτελεί στη σημερινή συγκυρία ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στην ικανοποίηση των τραπεζικών αναγκών των πελατών, που απαιτεί εξειδικευμένη γνώση και εξατομικευμένη αντιμετώπιση. Η Τράπεζα Eurobank EFG έχει, για το σκοπό αυτό, δημιουργήσει την Επιχειρηματική Μονάδα Personal Banking, η οποία την Τετάρτη 15 Ιουνίου διοργάνωσε στη Λιβαδειά εκδήλωση με προσκεκλημένους ξεχωριστούς πελάτες της στη Βοιωτία.

Η υπηρεσία Personal Banking δημιουργήθηκε για τους πελάτες εκείνους της Τράπεζας που αναζητούν υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση στην καθημερινότητά τους . Με στόχο την προνομιακή εξυπηρέτηση των πελατών αυτών, το Personal Banking προσφέρει μία σειρά από ολοκληρωμένες υπηρεσίες όπως αποκλειστική εξυπηρέτηση από τα εξειδικευμένα Στελέχη Personal Banking, προνομιακή τιμολόγηση σε πληθώρα τραπεζικών προϊόντων και υπηρεσιών, άμεση αναγνώριση και προτεραιότητα σε όλα τα δίκτυα, καλύπτοντας έτσι κάθε τραπεζική τους ανάγκη.

Από την πλευρά της Eurobank EFG παρευρέθηκαν ο Διευθυντής Τομέα Καταστημάτων κος Ιάκωβος Γιαννακλής, ο Διευθυντής Περιφέρειας Δικτύου Καταστημάτων κος Σπυρίδων Βροντάκης, ο Επικεφαλής Επιχειρηματικής Μονάδας Personal Banking κος Γιώργος Βαρελτζίδης και οι Διευθυντές καθώς και τα Στελέχη των καταστημάτων Λιβαδειάς και Θήβας.