Ένα ιταλικό εστιατόριο με τη μυκονιάτικη αύρα και τις εκλεκτές του γεύσεις που θα σας ενθουσιάσει! Αυτό το εκπληκτικό εστιατόριο βρίσκεται στην παραλία της Φτελιάς στην Άνω Μερά και ξεχωρίζει για το προσεγμένο μενού του και το άψογο service. O ιταλός chef Daniele Chiantini είναι υπεύθυνος και έχει αποκτήσει εξαιρετική φήμη για τα μενού του, που συνδυάζουν τη Μεσογειακή και την Ιταλική κουζίνα. Το εστιατόριο προσφέρει μια εκτεταμένη λίστα (περίπου 320 ετικέτες) από ιταλικά ,ελληνικά και αμερικάνικα κρασιά. Ο ίδιος ο Daniele επιλέγει και εισάγει πολλά από τα προϊόντα που χρησιμοποιεί στις εξαιρετικές συνταγές του. Είναι επίσης ιδιαίτερα σχολαστικός σε ό,τι αφορά την επιλογή των εποχικών και τοπικών προϊόντων ,τα οποία τα συνδυάζει με μια εξαιρετική τεχνική και δημιουργεί μερικά από τα πιο εξαιρετικά πιάτα που ξεχωρίζουν για την αφθονία και τη γεύση τους. Έμφαση δίνεται στην απλότητα. Κάθε πιάτο διατηρεί μια ιδιαίτερη ισορροπία από 3-4 υλικά, τα οποία όμως διατηρούν τη μοναδική γεύση τους. Ιταλικές σπεσιαλιτέ συνδυασμένες με ντόπια μυκονιάτικα τυριά ,λαχανικά και βότανα είναι το στοιχείο του.Τα πιάτα που είναι σήμα κατατεθέν του La Cucine και αξίζουν την προσοχή και τη δοκιμή φυσικά είναι το καρπάτσιο από κολοκυθάκια με επικάλυψη βασιλικού και ρικότας, το μαριναρισμένο χταποδάκι με dressing σαμπάνιας ,το γεμιστό κουνέλι σερβιρισμένο με ταλιατέλες σπανάκι και φουά γκρα ,καθώς επίσης και το ριζότο αστακού, το οποίο σερβίρεται μέσα στην κατσαρόλα του! Οι ποικιλίες μπακαλιάρου είναι εκπληκτικές ,όπως επίσης και οι ποικιλίες από χειροποίητα ζυμαρικά "al dante". Εξωτικά επιδόρπια ,ολοκληρώνουν το γεύμα. Στη διακόσμιση του καλαίσθητου και πολυτελούς αυτού εστιατορίου κυριαρχούν τα ευχάριστα χρώματα.