Πολλοί θα πουν ότι είναι δύσκολο να συνυπάρχουν στο ίδιο μενού ένα κλασικό burger και ένα σουβλάκι θαλασσινών και να είναι εξίσου επιτυχημένα. Στο Anassa της Θεσσαλονίκης το έχουν καταφέρει.
Το κάθε πιάτο του menu επιλέγεται με ιδιαίτερη φροντίδα για τα υλικά και την εκτέλεση.
Στο Αnassa μπορείτε να απολαύσετε burger με τη σως ταρτάρ και τις χοντροκομμένες τηγανιτές πατάτες με τη φλούδα τους και το πιάτο με το σουβλάκι θαλασσινών (σολομός, ξιφίας και γαρίδες) με την ασιατική σως, σερβιρισμένο με τραγανό ριζότο λεμονιού.
Οι σαλάτες ξεχωρίζουν για τη φαντασία στους συνδυασμούς των υλικών ενώ το ίδιο ισχύει και για τα ορεκτικά.
Ο χώρος είναι φιλικός προς τα παιδιά με ειδικό καρεκλάκι, ξυλομπογιές και κόλλες, ώστε να νοιώθει άνετα και να διασκεδάζει όλη η οικογένεια.
Είναι βραβευμένο με χρυσό σκούφο.
Το εστιατόριο Anassa by the sea στην παραλία Φούρκα της Χαλκιδικής προσφέρει μεσογειακή κουζίνα σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα.
Καθίστε πάνω στην άμμο ή στον εσωτερικό ατοσφαιρικό χώρο του εστιατορίου και απολαύστε τα λευκά χρώματα, τους όμορφους καναπέδες και τη νησιώτικη ατμόσφαιρα.
Το μενού περιλαμβάνει φρέσκα λαχανικά, ψάρια και θαλασσινά που ψαρεύονται από ψαράδες καθημερινά, μαγειρεμένα με σπιτικές συνταγές και gourmet πινελιές από τον διεθνή Chef Νίκο Τζούμα.
Δοκιμάστε:
- Μαστέλο Χίου τυλιγμένο σε φύλλο με σουσάμι και γέμιση μαρμελάδας ντομάτα
- Spring rolls με ρικότα, παρμεζάνα, φέτα και γραβιέρα με κάπαρη, ντομάτα και μυρωδικά
- Σουβλάκι θαλασσινών με γαρίδα
- Μαγιάτικο
- Σολομό με τραγανό ρύζι λεμονιού και Ασιατική σως
- Πέννες με γαρίδες, chorizo, φρέσκο κρεμμυδάκι και μαιντανό
- Ταλιατέλες με αρνάκι μαγειρεμένο σε λευκό κρασί, τριμμένη φέτα, φουντούκια και ντομάτα
- T-Bone Steak γάλακτος με πατάτες φοντάν, μαρμελάδα κρεμμυδιού και μουστάρδα
- Μοσχαρίσιο burger με τηγανητές πατάτες με τη φλούδα τους, σως ταρτάρ και πράσινη σαλάτα
Συνοδεύστε με εκλεκτά κρασιά και καλή παρέα, και απολαύσετε τον γαστριμαργικό παράδεισο πάνω στο κύμα με υπέροχες μουσικές και μοναδική θέα στη θάλασσα.